Ιατρείο Αμπελοκήπων

Ιατρείο Νεφρολογος Αμπελόκηποι Αθήνα

Ιατρείο Νεφρολογος Αμπελόκηποι ΑθήναΤο δεύτερο Νεφρολογικό ιατρείο εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας – Αμπελόκηποι (στάση μετρό Πανόρμου) και βρίσκεται εντός της Βιοκλινικής Αθηνών. Ασθενείς με οξεία ή/και χρόνια προσβολή του νεφρού (οξεία ή/και  χρόνια νεφρική ανεπάρκεια) μπορούν να απευθυνθούν στον ιατρό για την διάγνωση, τον χειρισμό και την θεραπεία.

Η προϋπηρεσία του ιατρού σε μεγάλα νεφρολογικά κέντρα της Αθήνας, η ενασχόλησή του με όλο το φάσμα της κλινικής νεφρολογίας και της εξωνεφρικής κάθαρσης, εξασφαλίζει στους ασθενείς την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας τους.

Το ιατρείο είναι πλήρως εξοπλισμένο για την εξέταση, διάγνωση και χειρισμό του όποιου νεφρολογικού προβλήματος. Οι ραγδαίες ιατρικές εξελίξεις των τελευταίων χρόνων μας έχουν δώσει πληθώρα νέων διαγνωστικών και θεραπευτικών δυνατοτήτων. Η Βιοκλινική Αθηνών διαθέτει εξειδικευμένα ιατρικά τμήματα με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό προσφέροντας  την ποιότητα που ο ασθενής αξίζει να απολαμβάνει στις υπηρεσίες υγείας.

Το νεφρολογικό ιατρείο βρίσκεται στους Αμπελόκηπους, εξυπηρετείται από ιδιωτικά Parking που βρίσκονται πολύ κοντά στην κλινική και είναι εύκολα προσβάσιμο από τους παρακείμενους δήμους όπως: Γαλάτσι, Ψυχικό, Ζωγράφου, Καισαριανή, Βύρωνα, Γουδί, Γκύζη, Κυψέλη, Άνω Πατήσια, Φιλοθέη, Πολύγωνο, Ιλίσια, Κολωνάκι.

Ιατρείο Νεφρολογος Αμπελόκηποι Αθήνα
ctfΙατρείο Αμπελοκήπων