Ιατρείο Μελισσίων

Στο ιατρείο νεφρολογίας και υπέρτασης του Ζαγοριανάκου Αντώνη υποδεχόμαστε τον ασθενή με σεβασμό και διάθεση προσφοράς για το όποιο νεφρολογικό πρόβλημα. Μέσα σε ένα χώρο άρτια εξοπλισμένο, φιλικό, μοντέρνο, εύκολα προσβάσιμο, κεντρική φιλοσοφία του ιατρού είναι η αντιμετώπιση και η φροντίδα των ασθενών καθώς και η παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου.

Η προϋπηρεσία του σε μεγάλα νεφρολογικά κέντρα της Αθήνας αλλά και η ενασχόληση του με όλο το φάσμα της κλινικής νεφρολογίας και της εξωνεφρικής κάθαρσης εξασφαλίζει στους ασθενείς την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας τους. Στους ασθενείς δίνονται διατροφικές συμβουλές, διαιτολόγια ανάλογα με το πρόβλημα και οδηγίες για τον περιορισμό της εξέλιξης της νεφρικής νόσου.

 

 

 

 

Ασθενείς με οξεία προσβολή του νεφρού, χρόνια νεφρική ανεπάρκεια (stage I → stage V), σακχαρώδη διαβήτη με προσβολή του νεφρού, αρτηριακή υπέρταση, αιματουρία, λευκωματουρία, συστηματικά νοσήματα με νεφρική προσβολή, νεφρωσικό – νεφριτιδικό σύνδρομο, κυστικά νοσήματα και πολυκυστική νόσο, νεφρολιθίαση, λοιμώξεις ανώτερου και κατώτερου ουροποιητικού, υποτροπιάζουσες κυστίτιδες, συγγενή ή επίκτητο μονόνεφρο, μπορούν να απευθυνθούν στον ιατρό για τον χειρισμό, την διάγνωση και την θεραπεία.

Το νεφρολογικό ιατρείο εδρεύει στα Μελίσσια Αττικής στα Βόρεια Προάστια και είναι εύκολα προσβάσιμο από τους παρακείμενους δήμους όπως: Βριλήσσια, Πεντέλη, Κηφισιά, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Γέρακας, Παιανία, Γλυκά Νερά, Χολαργός, Πεύκη, Λυκόβρυση, Καλογρέζα, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο Αττικής, Γαλάτσι, Αθήνα.

Ιατρείο Νεφρολογίας

 

Ο ΙΑΤΡΟΣ
ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ
ctfΙατρείο Μελισσίων